9e HT Race (Harlingen Terschelling), mei 2012

Voor al diegene die niet mee zijn geweest: volgend jaar gezellig meegaan, dan weet je weer waar je het voor doet!
Inderdaad, Terschelling aantikken! Hetzij vanaf de volgboot, hetzij vanuit de sloep, beiden zijn belevenissen.
Het is ons weer gelukt onder niet te moeilijke omstandigheden. 3 uur en 45 minuten, 66ste van de 130. Niet verkeerd toch?!?!?!?
We moesten erg vroeg ons bedje uit.
Onze supporters moesten ook al voor dag en dauw uit de veren maar dit was ze niet aan te zien.

Van kou hebben wij geen last gehad. Een aarzelend zonnetje erbij, in begin windje mee, we gingen als een speer. Meer dan 50 boten hadden het nakijken. Even voor de duidelijkheid: het klinkt nu net of het een makkie was, nou, zeker weten van niet! Het blijft toch maar bikkelen en verstand op nul hoor!
Maar dan komt de Brandaris in zicht, dan weet je dat die biertjes voorin de boot liggen en lukt het toch weer om die laatste paar km vol te roeien!!!
Al die mensen op de pier op Terschelling, alle boten die binnenlopen, gezelligheid op het water, onze volgboot die gelukkig toch de haven in kon, kortom redenen genoeg om volgend jaar weer te gaan.
Ja mensen, en dat wordt dan de 10 keer dat we gaan deelnemen! DIt betekent waarschijnlijk dat er gevochten gaat worden om een plek in de sloep of volgboot te bemachtigen. Dat gevecht kan al starten hoor, de Leitsagher gaat sowieso mee en de volgboot is alweer gereserveerd.

Klik hier voor de Foto’s